Mar 11, 2017; Buffalo, NY, USA; Buffalo Sabres defenseman Rasmus Ristolainen (55) congratulates goalie Robin Lehner (40) after beating the Columbus Blue Jackets at KeyBank Center. Sabres beat the Blue Jackets 5-3. Mandatory Credit: Kevin Hoffman-USA TODAY Sports *** Please Use Credit from Credit Field *** IBL …
Nyheter

Buffalo var på väg mot femte raka torsken. Då bytte laget målvakt och stod för en mäktig vändning i hemmamötet mot Columbus som tillslut vanns med 5-3.

David Savard, Nick Foligno och Oliver Björkstrand såg till att ge Columbus Blue Jackets den perfekta starten i bortamötet mot Buffalo när de ordnade fram en 0-3-ledning efter den första perioden. Men sen hände något.
— Vi spelade som att vi inte hade något att förlora. Det kanske vi borde göra oftare, sa Buffalos Evander Kane till nhl.com efter matchen.

Det som hände var att Buffalo gjorde fem raka mål och kunde bryta sin förlustsvit om fyra raka matcher. En bidragande orsak till Buffalos uppryckning var målvaktsbytet efter den första perioden där Anders Nilsson fick kliva åt sidan och istället ge plats åt Robin Lehner som räddade samtliga 24 skott han fick på sig.
— Mitt jobb ändras inte. Jag går bara in och försöker rädda nästa puck. Vi kämpar och har våra berg och dalar, men vi ger aldrig upp, sa Lehner efter matchen.