Bud Holloway.Foto: Bildbyrån

Han har vunnit två SM-guld med klubben, och har dessutom en poängligatitel i hela SHL under sina år i Skellefteå. Nu är det klart att Bud Holloway kommer stanna i Västerbotten även de två kommande säsongerna.

Kontraktsförlängningen presenterades i samband med dagens kvartsfinal mot Frölunda.
– Bud är en bra spelare, han är viktig på isen och har gjort 22 poäng under sina 26 matcher den här säsongen. Men han är även en härlig kille att ha i omklädningsrummet. Så vi är jätteglada att han vill stanna ytterligare två år i staden och klubben, säger sportchefen Mikael Lindgren till lagets hemsida.

Efter att par år på flykt återvände kanadensaren till klubben under den här säsongen, och gjorde succé direkt.
– Han vet vad som krävs för att vinna, en spelare som varit med och som man kan bygga ett lag kring, kommenterar Lindgren.

2013 vann han Guldhjälmen som SHL:s bästa spelare.