• Publicerat 20 mars, 2017
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Natten mot onsdag är det dags. Då startar den första etappen av NHL-coachen. Anmäl ditt lag nu och var med om att tävla om fina priser.

Från början var det oklart om vi skulle köra NHL-coachen över huvud taget den här säsongen, men efter alla mejl, tweets och Facebook-förfrågningar beslöt vi oss för att initiera en ny säsong. Natten mot onsdag är det därför dags för nedsläpp i tävlingen.

Det har skett några förändringar sedan senast. Vi har lyssnat på era förslag och värdesatt alla NHL-spelare och coacher så att det numera blir ett mer komplext managerspel där man får 20 miljoner kronor att handla sex spelare och en coach för. Oavsett hur bra det går för ens spelare så är kassan alltid 20 miljoner (det är spelarnas prestationer på isen som genererar poäng i tävlingen).

Hur anmäler jag mig?
Gå in på http://www.hockeysverige.se/nhl-coachen och börja plocka ut de spelare du vill ha i ditt lag. Det är gratis att delta.

När startar tävlingen?
På tisdag den 21 mars släpps pucken. Tävlingen avgörs när sista omgången av grundserien är avslutad 9 april. I och med slutspelet startar vi en ny etapp av tävlingen, Stanley Cup-coachen.

Priser?
Förstapris i tävlingen är valfri NHL-matchtröja från Elite Prospects Shop. I potten finns även en rad hockeyböcker från Idrottsförlaget och collegetröjor från Svenska Fans.

Regler?
All information om NHL-coachens regler finns under regelsidan på hockeysverige.se/nhl-coachen. Gå dit för att få mer djuplodande information om tävlingen och dess utformning – och anmäl ditt lag redan i dag.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NHL-COACHEN!