• Publicerat 20 april, 2017
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

HOCKEYSVERIGE.SE I SAMARBETE MED ITSHOCKEY.COM

SM-FINAL 3
HV71 – Brynäs, nedsläpp 19:15

1-1 i matcher inför kvällens drabbning i Kinnarps Arena. Efter att HV vunnit den första finalen tog Brynäs den andra efter förlängning, vilket gör att finalen just nu är vidöppen, även om hemmaplansfavören fortfarande är betydelsefull.

Inför torsdagskvällens match har HV71 frågetecken för målvakten Fredrik Pettersson-Wentzel men Linus Söderström har visat klassen i dom matcher han fått spela.
Värre är det för Brynäs på målvaktssidan, där Felix Sandström har fått lämna återbud med kort varsel. Det gör att David Rautio, som inledde slutspelet mellan stolparna hos gästrikarna men som har fått stå tillbaka för storspelande Sandström, återigen får chansen i målet.

Även om HV71 har hemmaplan ska vi komma ihåg att Brynäs var helt orädda på bortaplan i det första mötet, då matcherna mot Frölunda satt kvar i kropparna och huvudena. Dessutom visade Brynäs med eftertryck i den avgörande matchen mot just Frölunda att laget också kan spela bra på bortaplan i pressade situationer.

Hela Itshockey.coms analys kan ni läsa HÄR

Matcherna i årets slutspel har dessutom vari tämligen målrika. Därför tror vi på
att det blir fler än 5,5 mål till oddset 2,50 hos Nordicbet