Apr 20, 2017; Edmonton, Alberta, CAN;The Edmonton Oilers celebrate third period goal by defensemen Oscar Klefbom (77) against the San Jose Sharks in game five of the first round of the 2017 NBA Playoffs at Rogers Place. Mandatory Credit: Perry Nelson-USA TODAY Sports *** Please Use Credit from Credit Field *** 
IBL Edmonton vinner på övertidFoto: All Over Press

Edmonton blev fullständigt överkörda i senaste matchen och var piskade att vinna för att inte behöva åka till San José med underläge i matchserien. Efter en sen kvittering avgjorde man sen på övertid och nu leder Edmonton med 3-2 i matcher.

Efter att ha stått på huvudet och hållit nollan i två raka matcher fick Cam Talbot en tuff match senast när San José öste på och vann matchen med hela 7-0. Det såg länge ut som att hajarna skulle vinna även nattens match men efter en sen kvittering av Oscar Klefbom kunde man sen avgöra på övertid.

Edmonton tog annars ledningen i matchen genom Patrick Maroon men Sharks vände och efter halva matchen ledde man med 3-1. Edmonton kämpade sig tillbaka och med 2.46 kvar av den tredje perioden stänkte Oscar Klefbom in sitt andra mål i åretsslutspel och skickade matchen till förlängning. En förlängning som höll på i 18.15 innan David Desharnais satte 4-3 för Edmonton som nu åker till San José med chans att avgöra matchserien.

Senaste avsnittet av PowerPlay: