Edmonton vinner på övertidFoto: All Over Press

Edmonton blev fullständigt överkörda i senaste matchen och var piskade att vinna för att inte behöva åka till San José med underläge i matchserien. Efter en sen kvittering avgjorde man sen på övertid och nu leder Edmonton med 3-2 i matcher.

Efter att ha stått på huvudet och hållit nollan i två raka matcher fick Cam Talbot en tuff match senast när San José öste på och vann matchen med hela 7-0. Det såg länge ut som att hajarna skulle vinna även nattens match men efter en sen kvittering av Oscar Klefbom kunde man sen avgöra på övertid.

Edmonton tog annars ledningen i matchen genom Patrick Maroon men Sharks vände och efter halva matchen ledde man med 3-1. Edmonton kämpade sig tillbaka och med 2.46 kvar av den tredje perioden stänkte Oscar Klefbom in sitt andra mål i åretsslutspel och skickade matchen till förlängning. En förlängning som höll på i 18.15 innan David Desharnais satte 4-3 för Edmonton som nu åker till San José med chans att avgöra matchserien.