Ryan LaschFoto: Bildbyrån

I går presenterade Frölunda sitt första nyförvärv och i dag är det dags för nästa. Det är dock ett bekant ansiktet som kommer ikläda sig den röda Frölundatröjan nästa säsong. Klubben presenterar nämligen på sin hemsida att Ryan Lasch återvänder till Göteborg efter bara ett år utomlands.
— Det är jättekul att Ryan kommer tillbaka. Vi känner honom, han känner oss och han vet vad som gäller i Frölunda, det är en trygghet, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.

Ryan Lasch spelade i Frölunda spelade en och en halv säsong i Frölunda innan han inför förra säsongen valde att flytta till Schweiz för spel i Bern. Nu väljer han alltså att komma tillbaka efter bara ett år.
—  Det är i Frölunda jag vill vara. Det är en klubb som vill vinna titlar, precis som jag, och det skall bli kul att komma tillbaka. Det är en speciell klubb och en grym organisation med fantastiska supportar, säger Ryan Lasch.

Lasch är en riktigt bra offensiv värvning för Frölunda som nyligen tappat en hel del av sina tongivande spelare. Totalt har Lasch gjort fem säsonger i SHL och under dem fem åren har han spelat 229 matcher och gjort 173 poäng.