Garrett Roe. Foto: Bildbyrån/Petter Holgersson

Det blir Schweiz för tidigare LHC-stjärnan Garrett Roe. På torsdagen stod det klart att han fortsätter sin karriär hos finalisterna Zug, där han ersätter finske Jarkko Immonen som efter två säsonger valt att lämna klubben.

Roe har skjutit 30 mål och 48 assist på 90 matcher i SHL under de två säsongerna han gjorde i Linköping och har tillhört SHL:s bättre spelare under sin tid i klubben.
– Han kan göra mål och spela fram till dem. Han spelar med en hel del inteisttet, energi och fart, säger Zugs sportchef Reto Kläy till klubbens hemsida.

Det är inte första gången som 29-åringen är klar för en schweizisk klubb. Redan sommaren 2015 skrev han på för Genève, men bröt kontraktet bara några veckor senare och hamnade i Linköping istället.
Då valde han att bryta för att han kommit till insikt med att Genève hade så många utländska spelare att ett par spelare skulle behöva vila enligt ett rotationssystem varje match. Något som inte intresserade Roe.

I och med flytten till Schweiz gör Roe sällskap till landet med Broc Little, som sedan tidigare är klar för spel i Davos.