Daniel Olsson Trkulja.Foto: Bildbyrån/Linnea Rheborg

AIK fortsätter att fylla på med spelare inför nästa säsong. I förrgår förlängde klubben med två spelare och plockade in en utifrån och i dag är det dags för nästa förlängning. För trots att det ryktades om en flytt så blir nu forwarden Daniel Olsson Truklja kvar i AIK i en säsong till.
— Det är väldigt roligt att få representera AIK som är klubben i mitt hjärta. Det ska bli fantastiskt roligt. Vi ska göra en bättre säsong än senast. Vi måste försöka vara jämnare genom hela säsongen – då kan det bli riktigt bra, säger Daniel Olsson Trkulja till AIKs hemsida.

Olsson Trkulja var en av AIKs giftigaste spelare förra säsongen och petade in 41 poäng på 55 matcher något som sportchef Anders Gozzi hoppas ska fortsätta.
— Det är en poängstark forward som med sin stora talang kommer att bidra mycket i det offensiva spelet, säger han.