Matt Anderson jublar efter sin fullträff. Foto: Bildbyrån/Andreas Sandström

Matt Anderson fortsätter sin karriär i Sverige. Precis som det rapporterats om tidigare. Idag offentliggjorde Skellefteå att man skrivit kontrakt med den högerfattade centern.
– Matt är en klasscenter som vi kommer att få stor nytta av i vinter, det känns verkligen jättekul att han valt att spela hos oss nästa säsong, säger sportchefen Mikael Lindgren till klubbens hemsida.

34-åringen kom till Djurgården för två år sedan och har haft två starka säsonger i klubben. Han har skjutit 18 mål båda sina säsonger och gjorde 40 poäng första säsongen och 34 poäng den senaste säsongen. Med det har han varit lagets bästa målskytt båda säsongerna han varit i klubben.
– Han är en högerskytt med bra skridskoåkning som dessutom producerat bra med poäng det två senaste säsongerna i SHL, säger Lindgren.