Jim NillFoto: Getty Images

Dallas hade en tung säsong och missade slutspel. Man hade sedan flyt i draftlotteriet, och hoppade upp som trea. Klubben, som trots det missade slutspelet är inne i sitt vinnarfönster just nu, verkar emellertid inte vara speciellt intresserade av att behålla sitt förstaval i sommarens draft.

General Manager Jim Nill bekräftar att man är ute efter att trejda bort det som är tredjeval totalt.
– Jag har redan pratat med andra lag om det, och att få en etablerad spelare tillbaka. Det ger oss många alternativ. Jag tror det här kommer hetta till sig ju närmare vi kommer, säger han till SiriusXM’s NHL Network Radio.

Nolan Patrick och Nico Hischier kommer gå som etta och tvåa i draften, men sen är det mer osäkert.
– Det är förmodligen en grupp på tio spelare, och där handlar det om varje lags personliga preferenser. Letar du efter en stor center? Letar du efter en producerande forward? En powerforward? Det finns många alternativ.

Dallas har redan gjort en storvärvning till nästa säsong, när Ben Bishop plockades in.