Linus KlasenFoto: All Over Press

Linus Klasen verkar trivas i Schweiz. Idag blev det klart att han förlänger sitt kontrakt med Lugano till 2020.

Linus Klasen har på sina tre säsonger i Lugano stått för 152 poäng i grundserien och 29 poäng på 32 slutspelsmatcher. Detta har fallit klubben i smaken som valt att förlänga kontraktet med 31-åringen med ytterligare två år, trots att det tidigare gällde till 2018.
— Jag är stolt och mycket glad över att vara fortfarande en del av denna klubb jag kommer att göra allt för att ge staden Lugano vad den förtjänar, säger Klasen i en kommentar till klubbens hemsida.

Även tränaren Greg Ireland är nöjd över att svensken bestämt sig för en fortsättning till 2020.
— Jag är glad över att kunna räkna med en spelare med hans personlighet och talang. Från den första dagen jag kom i Lugano, var han en av dem som arbetade hårdast, vilket passar hundra procent i vårt system. Han har en passion för hockey som jag sällan sett.