Jessica KollbergFoto: Ronnie Rönnkvist

AIK hade en medioker säsong i SDHL i år. Tittar man sen på truppen inför kommande säsong ser det skralt ut. Nu har klubben dock lyckats förlänga kontraktet med en av sina spelare. Det handlar om Jessica Kollberg som under gårdagen förlängde sitt kontrakt med klubben.
— Jessica är en slitvarg som jobbar hårt på och utanför isen. Hon har gång på gång visat prov på envishet, och ger sig aldrig. Under försäsongen har hon vågat ta plats och har en självklar plats i truppen. Vi ser fram emot att få följa hennes utveckling på nära håll i truppen, säger AIK:s assiterande tränare Lisa Hedengren till klubbens hemsida.

Jessica Kollberg kom till AIK från SDE inför den gångna säsongen. Under sin första säsong med AIK blev det 38 matcher och en assist för Kollberg.
— Jag känner att jag kommit bra in i gruppen, och trivs med mentaliteten och det spel vi utför. Första året var ett läroår där jag har utvecklats vilket nu känns naturligt att ta ännu ett kliv där jag kan befästa mitt spel, säger Jessica själv.