Nicklas RahmFoto: Bildbyrån

Häromdagen förlängde guldtränaren Johan Lindbom sitt kontrakt med HV71 fram till 2020. Idag står det klart att Nicklas Rahm, en av de assisterande tränarna, gör det samma.

– Nicklas är en oerhört viktig bit i tränarkonstellationen, med sin kompetens, sitt driv och sitt positiva sätt att vara. Vi är mycket glada över att han är HV-tränare även i framtiden, säger sportchefen Johan Hult i ett pressmeddelande.

Hult kom in ny inför säsongen efter tre år som assisterande tränare i Växjö, där han var med och vann SM-guld med klubben för två år sedan. Sedan tidigare har han ett långt förflutet som spelare i HV71, är född i staden och har HV som moderklubb.

– Min målsättning var att fortsätta i föreningen en längre tid, så det känns riktigt kul att det nu blir så. Jag har under säsongen fått bra möjligheter att utvecklas i denna ledarstab och trivs väldigt bra med människorna i och runt om föreningen. Nu är drivet starkt att bli ännu bättre, både för mig och för klubben, säger Nicklas Rahm.