Vegas Golden Knights. Foto: Getty Images

Vegas Golden Knights fortsätter att skriva nya kontrakt. I dag valde klubben att knyta till sig Brendan Leipsic samt Griffin Reinhart från Toronto Maple Leafs samt Edmonton Oilers organisationer. Duon valdes av Vegas i expansionsdraften. Båda kontrakten är skrivna på två år. Leipsic får en snittlön på 650 000 dollar per säsong medan Reinharts snittlön ligger på 800 000 dollar.

Under den gångna säsongen spelade Leipsic i AHL-laget Toronto Marlies. Där stod 23-åringen för en poängstark säsong, totalt 51 pinnar på 49 spelade matcher. Reinhart huserade i AHL-laget Bakersfield Condors, där det blev 21 poäng på 54 matcher. Utöver det gjorde han även ett framträdande i Stanley Cup-slutspelet och noterades där för en assistpoäng.

Totalt har Leipsic gjort sex NHL-matcher i Toronto Maple Leafs. Reinhart har hunnit med 37 matcher i New York Islanders samt Edmonton Oilers.