• Publicerat 11 augusti, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Komikerna bakom Instragram-kontot On The Bench har varit i farten igen. Den här gången försöker man dela med sig av sina kunskaper till Los Angeles Kings-duon Jeff Carter och Kyle Clifford. Men det blir ju inte alls som de har tänkt sig…

On The Bench har snabbt blivit ett av de populäraste Instagram-kontona som har med hockey att göra. Komikerna Olly Postanin och Jacob Ardown spelar in små hockeysketcher i sina speciella ”uniformer” och får inte sällan sällskap av stora NHL-stjärnor.

Den här gången är det Los Angeles Kings sniper Jeff Carter och hans lagkamrat, tuffingen Kyle Clifford, som ska utbildas. Carter i hur man firar ett mål och Clifford i hur man tuffar till sig. Som väntat går det åt pipsvängen för Postanin och Ardown.

https://www.instagram.com/p/BXnvm5XhHnH/?taken-by=lakings

On this eppie, the @on.the.bench crew teaches Kyle Clifford a thing or two about hitting.

A post shared by LA Kings (@lakings) on