Victor Panelin-Borg.Foto: Bildbyrån

Trupperna i hockeyligorna runt om i världen börjar så sakteliga bli kompletta inför det att serierna ska dra igång. Men det finns fortfarande klubbar som söker spelare och vice versa. I danska Aalborg Pirates hoppas man få behålla sin svenske back Victor Panelin Borg.

Victor Panelin Borg kom upp i moderklubben Rögles a-lag 2010 och var två år senare med att föra laget till SHL där han spelade 53 matcher för skånelaget. 2014 lämnade han Rögle för just Aalborg och har sedan spelat för klubbar i Norge och Österrike innan han inför förra säsongen återkom till Danmark och Aalborg.

Just nu är 26-åringen klubblös, men lagets tränare Ronny Larsen vill behålla sin svensk. Detta skriver hockeymagasinet.dk som hämtar sina uppgifter från Nordjyske Stifttidende.
— Vi väntar på Victor, men vi får se vad han ska göra, säger tränaren till tidningen.
— Han hoppas på en möjlighet i en större liga än den danska och självklart respekterar vi det.