• Publicerat 16 augusti, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
"SLUTA SUGA!" Adrian Grenier har en uppmaning till Erik Karlsson.Foto: Instagram/All Over Press

Erik Karlsson har blivit utmanad – att sluta suga. Det är skådespelaren Adrian Grenier från Entourage som delar ut uppmaningen i en video på Instagram.

”VA!? Erik Karlsson i Ottawa Senators suger? Han borde sluta suga! Och han är kapten så han borde få hela sitt lag att sluta suga.”

Med de orden utmanar skådespelaren Adrian Grenier från Entourage den svenske världsbacken att – bokstavligt talat – sluta suga. Bakom det till synes märkliga Instragram-publiceringen står projektet ”Stop sucking” som går ut på att förmå så många som möjligt att sluta använda sugrör.

500 MILJONER SUGRÖR OM DAGEN

På sajten stopsucking.strawlessocean.com skriver man att det används 500 miljoner sugrör av plast enbart i USA varje dag och att många av dem hamnar i vattnet, vilket skadar havsmiljön och inte minst fiskarna och organismerna där i.
”Om vi inte agerar nu kommer det att finnas mer plats än fisk i haven runt år 2050”, skriver man på sajten.

Erik Karlsson befinner sig på smekmånad i Franska Polynesien efter sitt giftermål med Melinda Currey härom veckan. Där har han bland annat uppmärksammats för ett Instagram-inlägg där han öppnade en champagneflaska och lade korken på ett bordet med orden ”vi kastar inte skit i vattnet”.

Nu återstår det att se om den tvåfaldige Norris Trophy-vinnaren kommer att sluta suga också…

 

Captains shouldn't suck that's why I'm challenging you, @ErikKarlsson65, to #STOPSUCKING!

A post shared by Adrian Grenier (@adriangrenier) on