• Publicerat 2 september, 2017
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Victor Rollin Carlsson.Foto: Bildbyrån/Johanna Lundberg

Almtuna var förra säsongen tippat som ett lag som kunde tillhöra toppen. Så är inte riktigt läget nu. Nu får Uppsalalaget snarare se sig som ett förväntat bottenlag inför säsongen.

Sent igår kväll, i en match som pågick nästan till midnatt, visade de dock att det finns kvalité i truppen även i år. Man besegrade nämligen Lillehammer, som i våras gick till semifinal i det norska slutspelet, med hela 6-2.

Lillehammer tog visserligen ledningen men redan innan den första perioden var över hade Almtuna stått för ett litet ryck. 1-1 kom från Victor Rollin-Carlsson i PP, 2-1 kom från backen Erik Flood och 3-1 satte Oscar Milton.

I den andra perioden fortsatte målen trilla in. Jacob Ragnarsson sköt 4-1 och den tilltänkte stjärnan David Vallorani fyllde på med 5-1. Vallorani var också den som avslutade lagets målskytte när han satte 6-1-pucken i den tredje perioden.