• Publicerat 19 september, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Bud Holloway.Foto: Bildbyrån

Skellefteå får klara sig utan Bud Holloway i kvällens SHL-premiär mot Karlskrona. Enligt Norran är han borta på obestämd tid.

Backen Johan Alm är borta sedan tidigare. Nu kommer även beskedet att Skellefteå av allt att döma får klara sig utan sin spetsspelare Bud Holloway i premiären borta mot Karlskrona i kväll.

Skellefteås tränare Bert Robertsson är vag kring Holloways tillgänglighet framöver.
– Det förs en diskussion kring honom så det är inte helt avskrivet att han ska spela inom en snar framtid. Men sen är det heller inte säkert att han kommer göra det, säger han till Norran.

Alm har en handskada som kan hålla honom borta från spel i två månader. Det bidrog till att klubben valde att plocka in den NHL-meriterade kanadensiske backen Mike Kostka på tryout och sedan sajna upp honom resten av säsongen.

Bud Holloway återvände till Skellefteå under förra säsongen och gjorde 22 poäng på 26 matcher. Han spelade tidigare för klubben mellan 2011 och 2014 och var med om att bli svensk mästare såväl 2013 som 2014. 2013 vann han dessutom SHL:s poängliga efter att ha svarat för 71 poäng.

Annons:
Du kan lira Powerplay från Svenska Spel Sport & Casino varje SHL-omgång. Läs mer här!
Åldersgräns 18 år för spel online. Stödlinjen: 020-81 91 00.