• Publicerat 1 oktober, 2017
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Calle Rosén, Oskar Lindblom och Jesper Bratt.Foto: All Over Press & Getty Images

NHL-säsongen 2017/18 står för dörren, och många svenska spelare är nära att ta plats i världens bästa hockeyliga. Särskilt glädjande kan vi konstatera att några oväntade namn ser ut att få inleda säsongen i NHL.
– Jag är lite överraskad över att Calle Rosén är kvar fortfarande, jag trodde han skulle få gå via AHL, säger Uffe Bodin i det 178:e avsnittet av NHL-timmen.

I nya avsnittet av NHL-timmen summerar experttrion Jonatan Lindquist, Uffe Bodin och Linus Hugosson vad som hänt på försäsongen i Nordamerika, med särskilt fokus på svenskarna som verkar vara nära att få inleda säsongen i NHL.
I Toronto slåss fria agentvärvningarna Calle Rosén och Andreas Borgman om den sista backplatsen i Maple Leafs.
– Det är rätt coolt att Rosén tackade nej till NHL-kontrakt förra året och stannade kvar i Sverige ett år extra, säger Jonatan Lindquist.

Försäsongens komet i New Jersey

En spelare som har gjort oväntad succé är New Jersey Devils 19-årige forward Jesper Bratt, som egentligen planerade att spela juniorhockey för London Knights i år.
– Han har verkligen tagit för sig och är med i kampen om en av de sista platserna i Devils, konstaterar juniorexperten Uffe Bodin, till vardags chefredaktör för hockeysverige.se.

Lyssna på NHL-timmen så får du en djupare genomgång av hur det går för de hoppfulla svenskarna på väg in i NHL, däribland Christian Djoos, Mario Kempe, Oskar Lindblom med flera.

Dessutom i avsnittet:

>> ”Självmål av NHL” – Hugosson, Lindquist och Bodin sågar unisont ligans initiativ att strama upp tekningarna.

>> Vem blir svensk poängkung i NHL den här säsongen?

>> Kommentar om TSN:s topp 50-ranking

>> Och självklart vill vi se Jaromir Jagr i NHL även kommande säsong. NHL-timmen placerar legendaren i en, eller rättare sagt flera lämpliga klubbar.

>> Och ta nu chansen att hänga med NHL-timmen och LA Travel till Nordamerika för att se NHL-hockey på plats: http://www.hockeysverige.se/2017/09/04/hang-med-oss-till-nordamerika-har-ar-vart-utbud-av-nhl-resor-2018 

Allt detta och mycket mer i NHL-timmens 178:e avsnitt.

 

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

NHL-timmens hemsida

Maila redaktionen

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Instagram