Jan Sandström och Johan Harju Jan Sandström och Johan HarjuFoto: Bildbyrån

Jan Sandström har inte spelat i SHL den här säsongen ännu. Men nu är han på väg tillbaka i spel igen. Men det sker inte i kvällens match mot Rögle.
– Janne Sandström är nog spelklar till nästa vecka. Så till veckan är han med och kämpar om platserna, säger tränaren Thomas ”Bulan” Berglund till nsd.se.

Luleås rutinerade backpjäs Jan Sandström har inte spelat SHL-hockey den här säsongen. Men nu är han på väg tillbaka i spel igen efter sin skada och snart redo att spela sin 935:e SHL-match.

Enligt nsd.se kommer han troligen att vara tillbaka i spel nästa vecka.
– Janne Sandström är nog spelklar till nästa vecka. Så till veckan är han med och kämpar om platserna, säger tränaren Thomas ”Bulan” Berglund till tidningen.

En som därmed gör comeback redan ikväll mot Rögle är Johan Harju, som inte spelat de senaste tre matcherna efter en axelskada han drog på sig mot HV71 för två veckor sedan.

Kvällens möte mellan Luleå och Rögle är en match mellan de två enda lagen som ännu saknar fullpoängare i SHL. Rögle har två oavgjorda och fyra förluster efter ordinarie tid. Luleå har fem oavgjorda och tre förluster.