Pavel Zacha är en av många heta.Foto: Getty Images

Tråkiga New Jersey håller på att bli roliga New Jersey. Den här säsongen har man charmat tittarna rejält. I natt sköt man sex nya mål mot Toronto.
– Vi visste att det skulle bli en sån här typ av match, säger målvakten Cory Schneider.

New Jersey har ofta varit det lag vars matcher de neutrala åskådarna valt bort. Det kan bli ändring på det nu. Man har charmat många med sin fina inledning på säsongen och 6-1-vinsten mot Buffalo i helgen blev en snackis. I natt var man inbladade i ett nytt målkalas – där man åter sköt sex mål.

Det var mot Toronto som målfesten ägde rum. Inte ens 14 minuter in på matchen stod det 2-2 sedan James van Riemsdyk och Dominic Moore gjort Torontos mål och Miles Wood gjort New Jerseys båda.

I den andra kom segerrycket när Pavel Zacha gjorde 3-2, framspelad av succésvensken Jesper Bratt, och Brian Gibbons satte 4-2-målet. Blake Coleman och Zacha fyllde sedan på i slutakten. Då räckte inte Auston Matthews mål. Devils vann med 6-3.
– Vi visste att det skulle bli en 4-3, 5-3, 6-4, typ av match i natt. Så när det var 2-2 i första perioden var vi nöjda med, säger målvakten Cory Schneider.

4-2-målet kom dessutom i spel tre mot fem.
– Det var ett enormt mål, säger Schneider.

New Jersey har vunnit sina tre inledande matcher. För Toronto var det här första förlusten efter just tre raka vinster.