• Publicerat 17 oktober, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Tyler Seguin vs Patrik Nemeth.Foto: All Over Press

Patrik Nemeth skapade en hel del rubriker när han kastade handskarna och slogs med tidigare lagkamraten Tyler Seguin. Men det blev en dyrköpt fajt för 25-åringen. Nu missar han Colorado Avalanches kommande match med en axelskada.

Det var ganska underliga scener som utspelade sig i Dallas i helgen. I sin första match mot sin tidigare klubb hamnade Patrik Nemeth i NHL-karriärens första fajt. Svensken slogs dessutom med ingen mindre än Dallas Stars superstjärna Tyler Seguin.

76,1 procent av de som röstade på populära sajten hockeyfights.com menade att Nemeth gick segrande ur fajten. Men det är en sanning med modifikation i så fall. Nu står det nämligen klart att 25-åringen missar Colorado Avalanches möte med Nashville Predators natten mot onsdag, skriver Mike Chambers på Denver Post. Enligt uppgift ska det handla om en axelskada.

Nemeth har annars inlett säsongen starkt i Colorado. Sedan Avalanche plockade upp honom på waivers från Dallas alldeles inpå säsongsstarten har han noterats för tre assist på sex matcher.

Se hela NHL inklusive Stanley Cup på Viaplay för bara 399 kronor per månad