Scott Wilson.Foto: All Over Press

Pittsburgh Penguins och Detroit Red Wings har kommit överens om en bytesaffär. Forwarden Riley Sheahan går från Red Wings till Penguins – och Scott Wilson är klar för Detroit. 

Båda anfallarna har under den här säsongen fått speltid i respektive NHL-lag. Riley Sheahan har fått förtroende i åtta matcher tillsammans med Red Wings, men inte noterats för någon poäng. Scott Wilson har fått chansen vid tre tillfällen – men även han har gått poänglös under Penguins matcher.

Totalt har Sheahan, som vann Calder Cup 2012/2013 med Grand Rapids Griffins, spelat 292 matcher i världens bästa liga. Wilson – som fick lyfta Stanley Cup tillsammans med Pittsburgh förra säsongen – har hunnit skrapa ihop till 106 NHL-matcher.

Se hela NHL inklusive Stanley Cup på Viaplay för bara 399 kronor per månad