• Publicerat 24 oktober, 2017
  • Skrivet av Simon Landin
  • 0 Kommentarer
Hampus Lindholm.Foto: Derek Leung/Getty Images

Han har missat hela säsongsinledningen på grund av en skada. I morgon mot Philadelphia är Anaheims stjärnback Hampus Lindholm tillbaka. 
– Jag känner mig stark. Jag är redo, säger han till NHL.com.

Hampus Lindholm opererade axeln efter förra säsongen och har rehabat sedan dess. I morgondagens match mot Philadelphia gör han äntligen debut. Och hans debut kommer i ett skede när Ducks behöver honom som mest. Sedan tidigare är finske backen Sami Vatanen skadad och i senaste matchen mot Montreal fick Cam Fowler kliva av med en knäskada.

LAGKAPTENEN TILLBAKA

Även Ducks lagkapten Ryan Getzlaf har missat några matcher på grund av en skada. Han ska också vara redo för spel igen mot Philadelphia. Utöver det saknas fortfarande centern Ryan Kesler efter sin höftoperation.

Anaheim har inlett säsongen med att ta sju poäng på sju matcher.

Se hela NHL inklusive Stanley Cup på Viaplay för bara 399 kronor per månad