• Publicerat 26 oktober, 2017
  • Skrivet av Simon Landin
  • 0 Kommentarer
Matt Anderson är på plats i Ängelholm.Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

De två senaste säsongerna har han spelat i Djurgården. Nu befinner sig Matt Anderson i Skellefteå AIK. I helgen väntar ett back-to-back-möte mellan klubbarna. 

Djurgården har börjat säsongen starkt och ligger på en tredjeplats i tabellen, en placering före Skellefteå. I helgen drabbas de två lagen samman i ett så kallat back-to-back-möte fredag och lördag.

34-årige Matt Anderson är Skellefteås enda nyförvärv den här säsongen. De två senaste säsongerna spelat i Djurgården. Där blev det 74 poäng på 102 grundseriematcher.
– Jag hade ett par bra år där och är tacksam för det, men jag är mer exalterad över att vara här. Vad vi håller på bygga här är speciellt så jag ser fram fortsättningen på säsongen, säger han till Skellefteå AIK:s hemsida.

Skellefteå besegrade i går Mora med övertygande 10-4 på hemmaplan. Men Anderson är tydlig med att laget måste behålla lugnet.
– Det finns mycket att vara glada över. Att göra mycket mål, absolut, men vi måste förbli ödmjuka och jobba hårt samt komma ihåg vad det var som gjorde att vi kunde vinna och ta med oss det till helgens matcher, säger han.

Annons:
Du kan lira Powerplay från Svenska Spel Sport & Casino varje SHL-omgång. Läs mer här!
Åldersgräns 18 år för spel online. Stödlinjen: 020-81 91 00.