Foto: Bildbyrån

Karlskoga är den stora negativa överraskningen i HockeyAllsvenskan. I kväll åkte man på sin sjunde (!) raka förlust.

Modo var nämligen det starkare laget och vann med 5-3 i kvällens möte. Därmed är Hans Särkijärvis manskap, som varit ganska ifrågasatt under hösten, ändå uppe på en fullt godkänd femteplats i den extremt tajta tabellen.

Värre är det för Bik Karlskoga. Det normalt sett så stabila topplaget är sist i HockeyAllsvenskan med blott 15 poäng på 16 matcher. Man har fem poäng upp till säker mark. Kvällens förlust var lagets sjunde raka.

Modos mål i vinsten kom från Oscar Hedman, Sam Marklund, Victor Öhman och Victor Ekarv. Den sistnämnde sköt sina två första mål i Modotröjan.

Niklas Lihagen, David Suvanto och Gustaf Thorell sköt målen för det så hårt pressade Karlskoga.