Emil Jidskog.Foto: Bildbyrån/Anders Bjurö

Igår vann man för första gången på sju matcher. Efter segern beslutade BIK Karlskoga att sparka målvakten Shane Owen och forwarden Jeff Hayes då de inte levererat önskvärt. Nu kan en ny målvakt vara på gång. Enligt uppgifter till Mr.Madhawk ska det handla om Emil Jidskog.

Målvakten Shane Owen och forwarden Jeff Hayes har inte levererat som önskat hos den allsvenska jumbon Karlskoga och igår kom beskedet att kanadensarna får lämna. Nu låter Mr:Madhawk berätta att målvakten Emil Jidskog ska vara på väg in i värmlänningarnas trupp.

INLEDDE I TROJA

Emil Jidskog inledde säsongen i Troja, dock utan att spela matcher, där han säkrade upp på grund av skador på målvaktssidan. Han har sedan slutet av oktober spelat för Rödovre i danska ligan på ett korttidskontrakt. Där har han gjort det väldigt bra på sina sex matcher och ståtar med en räddningsprocent på närmare 95.

Jidskog, som tidigare vaktat kassen för Pantern och Vita Hästen i Hockeyallsvenskan, förväntas inom kort presenteras enligt Mr.Madhawk.