• Publicerat 13 november, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Oscar Sundh..Foto: Bildbyrån

HV71 och Oscar Sundh bygger vidare på sitt förhållande. I dag förlängde forwarden sitt kontrakt med ytterligare två säsonger.
– Oscar har vuxit ut till en kulturbärare i HV71, säger sportchefen Johan Hult.

Oscar Sundh har spelat SHL-hockey för fem olika klubbar, men det finns inget lag han är mer förknippad med än HV71. Så lär det också fortsätta att bli. I dag förlängde klubben nämligen hans kontrakt med ytterligare två säsonger.

Det nya avtalet löper till och med säsongen 2019/20.
– Oscar har vuxit ut till en kulturbärare i HV71 med sina sju säsonger i klubben. Han är en spelare med ett stort driv och en passion i allt han gör, säger Johan Hult, sportchef, i ett pressmeddelande.

362 SHL-MATCHER FÖR HV71

Oscar Sundh kom till HV71 från Timrå 2009 och spelade för klubben i fyra säsonger innan han tillbringade två säsonger i Luleå och Linköping. 2015 återvände han till Jönköping och har nu spelat 362 SHL-matcher för klubben.
– Det känns jättebra. Jag är både glad, stolt och lättad över att det är klart. Det är i HV71 jag vill vara och jag har alltid trivts väldigt bra både på och utanför isen, säger Sundh om kontraktsförlängningen.

31-åringen har ett mål och en assist på 15 matcher den här säsongen. Under karriären har han sammanlagt hunnit göra 572 SHL-matcher för Djurgården, Timrå, HV, Luleå och Linköping.

Erbjudandet från SHL:s nya huvudsponsor: Få 200 kr i riskfritt spel när du spelar för 500 kr på hockey - varje vecka!