Robin Lehner.Foto: Getty Images/Codie McLachlan

I nattens möte med Detroit Red Wings fick Buffalo Sabres se sig besegrade med 1-3. Efter matchen var lagets assisterande kapten märkbart irriterad:
– Vår insats är generande. Vi måste spela med betydligt mer vilja än det här, sa Ryan O´Reilly till nhl.com. 

Förlusten var Sabres fjärde raka och laget har bara fem poäng ned till tabelljumbon Arizona Coyotes. För Robin Lehner – som motade 30 skott i matchen mot Red Wings – fanns det inte mycket positivt att ta med sig.
– Det spelar ingen roll om jag spelar bra eftersom vi fortsätter att förlora matcher, sa svensken till nhl.com efter 1-3-förlusten.

Det var i mittperioden som Detroit tog ledningen med 1-0 genom Luke Glendening. Därefter lyckades Sabres att kvittera genom Ryan O´Reilly i inledningen av den tredje perioden. Men den assisterande kaptenen var trots sitt mål inte nöjd med matchens utvecklingen.
– När du spenderar så mycket tid att döda utvisningar hamnar du utanför matchen. Du nöter ut killarna som spelar boxplay, och de som inte gör det bara sitter på bänken. Du får ingen rytm i spelet.

Men efter det föll bortalaget ihop och fick se sig omkörda när Tomas Tatar och Dylan Larkin skickade in 2-1 och 3-1 innan matchen var över.
– Det här är en tuff liga, du måste vara riktigt bra för att vinna. Vi gjorde ett bra jobb, men vi måste fortsätta med det framöver, sa Red Wings coach Jeff Blashill.

Buffalo Sabres – Detroit Red Wings 1-3 (0-0,0-1,1-2)
Buffalo: Ryan O´Reilly (7).
Detroit: Luke Glendening (5), Tomas Tatar (5), Dylan Larkin (4).