• Publicerat 19 november, 2017
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
MATCHHJÄLTE. Viktor Arvidsson firar ett mål med lagkompisarna.Foto: Getty Images

Nashville är bra just nu. I natt kom den sjätte segern på de sju senaste matcherna sedan Colorado besegrats med 5-2. Viktor Arvidsson och Mattias Ekholm blev målskyttar.
– Jag spelar med bra spelare, säger Ekholm efter sitt mål.

Mattias Ekholm är glödhet just nu. Han blev målskytt i natt igen och utökade sin svit till mål i tre raka matcher. På de fem senaste matcherna har han stått för tre mål och tre målgivande passningar från sin backpostion.

Nattens mål kom i powerplay och betydde 4-0 i 5-2-vinsten mot Colorado.
– Jag spelar med bra spelare i powerplay. Sen får jag bra möjligheter att skjuta. Jag försöker skjuta så mycket jag kan och några av skotten har hittat nätet på senare tid. Det är kul att bidra, säger svensken enligt nhl.com.

Bara fyra minuter senare, i mitten av den tredje perioden, blev en annan svensk också målskytt. Viktor Arvidsson slog till för andra matchen i rad och för den tredje gången på de fem senaste matcherna. Han står på åtta mål under säsongsupptakten och fortsätter visa att han är en av de främsta svenska målskyttarna i NHL.

Filip Forsberg hade en assistpoäng och har hamnat i poängprotokollet vid sex tillfällen de fyra senaste matcherna.

Craig Smith, Colton Sissons och Anthony Bitetto var trion som gjorde Nashvilles mål innan svenskarna tog vid. Andrej Mironov och JT Compher satte tröstmålen för Colorado under matchens sista fem minuter.