Linköping fick jubla efter tre poäng mot Leksand.Foto: Bildbyrån

Två matcher spelades i SDHL under kvällen. Linköping besegrade Leksand, och Djurgården höll nollan när man besegrade SDE.

Efter halva matchen spelad hade Linköping skaffat sig ett järngrepp kring matchen sedan Nadia Mattivi gjort 4-0 borta mot Leksand. Men 50 sekunder senare reducerade hemmalaget genom Ida Press. I början av den tredje perioden närmade man sig Linköping ytterligare, målet stod Liga Miljone för, hennes sjätte för säsongen. Närmare än så kom man inte utan Linköping kunde hålla undan.

Djurgården besegrade bottenlaget med 3-0, men vinsten satt långt inne. Länge var det en målmässigt jämn match. Men 2-0 gjordes genom Andrea Dalen i början av den tredje perioden och sedan kunde Julia Östlund fastställa resultatet med ett mål i öppen bur.