• Publicerat 23 november, 2017
  • Skrivet av Simon Landin
  • 0 Kommentarer
Gabriel Landeskog.Foto: Getty Images/Nils Petter Nilsson/Ombrello

Återkomsten till Stockholm verkar ha gjort susen för Gabriel Landeskog. Efter Globenmatcherna mot Ottawa har han stått för fem poäng på fyra matcher. I natt stod han för ett mål när Colorado besegrade Dallas med 3-0. 

Första perioden mellan Colorado och Dallas blev mållös. Den forne draftettan Erik Johnson kunde sätta 1-0 efter fint förarbete av Nathan MacKinnon. Därefter kunde ännu en draftetta, Nail Yakupov, göra 2-0 med endast 0.1 sekunder kvar av mellanakten. Med 1.9 sekunder kvar på klockan vann Colorado en tekning i offensiv zon och Yakupov dundrade in 2-0.

I slutperiodens inledning gjorde Coloradokaptenen Gabriel Landeskog 3-0 på pass från kedjekamraterna Nathan MacKinnon och Mikko Rantanen. Det var stockholmarens femte poäng sedan återkomsten från dubbelmötet med Ottawa i Globen. Han har nu gjort 16 (9+7) poäng på 20 matcher.

SE YAKUPOVS MÅL: