Fredrik Glader. Foto: Ronnie Rönnkvist

Efter segermatchen mot Modo sjöng Luleås tränare Fredrik Glader tillsammans med de tillresta fansen. Nu vill Glader sjunga igen – men bara om publiken kommer till lördagens match. 

Det var efter den viktiga 1-0-segern mot Modo som Fredrik Glader tog ton och sjöng ”Ge mig ett L, U, L, E, Å – vad blir det då?” tillsammans med klacken. Skönsången kan upprepa sig i kväll – men bara om publiken väljer att stanna efter herrarnas match mot Linköping.
– Det skulle vara väldigt roligt om det stannar folk och kollar. Då lovar jag att bjuda på en skön sång igen. Stannar 5 000 lovar jag att köra något riktigt bra, säger Glader till NSD.

Nedsläpp mellan Luleå och Modo är klockan 18:00. Med tanke på tabelläget blir det en minst sagt kittlande tillställning. Modo ligger nämligen på andraplatsen med 50 inspelade poäng – medan Luleå är ett litet steg efter med 48 poäng.