Henrik och Daniel Sedin.Foto: Bob Frid/Icon Sportswire

Det har under en längre tid spekulerats i om innevarande säsong blir bröderna Sedins sista eller ej. Nu eldar deras agent Claes Elefalk på spekulationerna när han öppnar upp för att det kan bli en fortsättning.

De har båda gjort över 1000 poäng i NHL och är inne på sina 17:e säsonger i Vancouver. I vår går kontrakten ut och det har spekulerats ett tag om detta blir Daniel och Henrik Sedins sista säsong i NHL.

BESLUT UNDER VÅREN

I en intervju med Hockeynews öppnar agenten Claes Elefalk upp för en fortsättning.
— Jag har frågat dem en hel del om det där och de har sagt att de vill vänta och se hur säsongen går och känner att de kommer ta ett beslut under våren. Min gissning är att vi inte har sett det sista av dem, säger han.

Daniel Sedin gjorde nyligen poäng 1000 i NHL och tvillingarna har vunnit poängligan varsin gång i NHL. Dessutom har de genom sina karriärer vunnit prestigefyllda individuella priser.

Se hela NHL inklusive Stanley Cup på Viaplay för bara 399 kronor per månad