Fredrik Forsberg.Foto: Bildbyrån/Jonas Ljungdahl

Han har i år slagit sig in på allvar i Hockeyallsvenskan och ligger för tillfället trea i den interna poängligan. Nu är det klart att Fredrik Forsberg stannar i Almtuna över nästa säsong också.
— Jag utvecklas varje dag i träning och match och har fått ett stort förtroende av Martin och ”Ragge”, säger 21-åringen till klubbens hemsida.

Fredrik Forsberg delar för närvarande förstaplatsen i Almtunas interna skytteliga med Victor Rollin Carlsson, de båda har gjort nio mål på 23 matcher.
— Han har en bra attityd och tävlar varje dag på träning och i match. Vi har en tydlig roll för Fredrik och vi vet vad det är vi vill få ut av honom och tror han kan ta ytterligare kliv i sin karriär, låter klubbchefen Andreas Klingberg berätta på klubbens hemsida.

VUNNIT TRE SM-GULD

Fredrik Forsberg kom till Almtuna ifjol efter att ha inlett säsongen i Hockeyettan med Väsby. Dessförinnan spenderade ytterforwarden sin juniortid i Djurgårdens organisation, där han också fick göra 14 SHL-matcher säsongen 2015/2016. Samma säsong och året dessförinnan var han med och plockade hem JSM-guldet till stockholmarna. 2012 vann han SM-guld för U16-lag med klubben.