Brynäsjubel efter 2-0-målet.Foto: Bildbyrån

Med två segrar av två möjliga och en målskillnad på 12-1 är det knappast någon överdrift att påstå att Brynäs trivs mot Luleå den här säsongen. Idag kom en ny seger i Gavlerinken där matchen slutade 4-1.

6-0 och 6-1 slutade dubbelmötet i december mellan lagen, med Brynäs siffror först. Med drygt fyra minuter kvar av period ett i dagens match satte backen Lucas Carlsson dit sitt sjätte mål för säsongen.
— Jag skjuter inte direkt där jag siktar. Men den gick in i alla fall, sa målskytten till C More i den första pausen.
— En jämn period. Vi spelar väldigt bra försvarsspel, fortsatte han.

LULEÅ REDUCERADE

I den andra perioden ökade sedan Jonathan Granström på till 2-0 innan Luleå gjorde det hela spännande när Daniel Sondell reducerade i den tredje perioden. Med utplockad målvakt kunde sen Johan Alcén och Jonathan Granström göra varsitt mål och fastställa slutresultatet 4-1.