• Publicerat 4 januari, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Nicklas Sjölund.Foto: Bildbyrån/Kenta Jönsson

Vita Hästen förstärker sin backuppsättning med Väsbys back Nicklas Sjölund. Det rapporterar norrortssporten.se.

Nicklas Sjölund har fått sin juniorfostran i AIK och spelade så sent som förra säsongen 21 allsvenska matcher med klubben. När backen blev senior den här säsongen fick han emellertid inget nytt kontrakt av klubben och flyttade i stället till Väsby i Hockeyettan.

I den nya klubben har 20-åringen svarat för 13 poäng (5+8) på 22 matcher. Det ger honom nu möjligheten att spela mer allsvensk ishockey. Norrortssporten.se skriver att Sjölund är klar för en övergång till Vita Hästen.
– Vi är skitglada för Nicklas skull. Det betyder att vi har gjort ett bra jobb när han får komma tillbaka på den nivån han ska spela på. Vi hoppas han utvecklas till den hockeyspelaren han vill bli, säger Väsbys tränare Markus Odén till sajten.

Sjölund står totalt noterad för 33 allsvenska matcher med AIK. I fjol var han även med om att ta SM-brons med AIK:s J20-lag under JSM i Nyköping.