Alex Lavoie försöker få sin lagkamrat Jonathan Dahlén att stanna i Timrå. Foto: Collage (Bildbyrån)

Det har ryktats om att Timrå är på väg att förlora sin supertalang Jonathan Dahlén till SHL. 
Men lagkompisen Alex Lavoie gör allt för att få honom att stanna. 
– Vi skulle älska om han stannar och jag tror det finns en bra chans, säger han till Hockeypuls. 

Han kom tillbaka till svensk hockey för några månader sedan. Och Jonathan Dahlén nobbade många SHL-bud för spel med Timrå i Hockeyallsvenskan. Men i och med hans dundersuccé i ligan sedan återkomsten har det på nytt florerat rykten om att han ska skriva på för en SHL-klubb.

Tidigare pratades det om att han skulle bli kvar för åtminstone några matcher. Men en lagkamrat som gör allt i sin makt för att få supertalangen att stanna – är Alex Lavoie.
– Jag säger ”kolla, vi kan gå upp”. Han kom hit av en anledning, han kunde gå till vilken SHL-klubb som helst men han gick till Timrå för att han vill hjälpa laget att gå upp. Det är bara han som vet hur det blir, säger han till Hockeypuls. 

”VI SKULLE ÄLSKA OM HAN STANNAR”

20-årige Dahlén skulle definitivt lämna ett tomrum efter sig om han drar. För hittills har forwarden sprutat in 33 poäng (18+15) på 27 matcher, som alltså ger honom ett snitt på över en poäng per match.
– Vi skulle älska om han stannar och jag tror det finns en bra chans, menar Lavoie.