Oliver Ekman Larsson.Foto: Getty Images/Christian Petersen

Oliver Ekman-Larsson är inte nöjd med sin första halva av säsongen. När han valdes ut till All-Star matchen blev han förvånad.
– Jag tycker inte att jag haft en bra säsong, säger han.

Svensken stjärnbacken Oliver Ekman-Larsson är inte nöjd med vad han presterat hittills under säsongen. På 43 matcher har han noterats för 19 poäng (6+13), men självförtroendet är det ingen fel på hos OEL.
– Jag har inte haft en bra säsong, men samtidigt har jag ett stort förtroende för mig själv och jag vet att jag kommer bli bättre, säger Oliver-Ekman Larsson till Arizona Sports.

”Kämpar varje dag”

Han har också känt sig påverkad av hans mammas bortgång förra våren.
– Jag kommer aldrig att komma över det, men samtidigt kommer jag lära mig att leva med det. Det är inte enkelt och något jag kämpar med varje dag.

Ett nytt spelsystem som de nya coacherna introducerat till laget är en av orsakerna till OEL haft en lite svårare höst.
– Jag tycker inte han har anpassat sig helt och hållet än. Vi har alla vanor, om du är van att göra något på ett visst sätt och van att spela på ett visst sätt så kan det ta tid när något ändrar sig, säger assisterande tränaren Scott Allen.