Tom Wandell.Foto: Ronnie Rönnkvist

Han har varit en av lagets ledande spelare under säsongen. Nu står det klart att Tom Wandell spelar kvar i Örebro fram till 2021. Detta meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Tom Wandell kom till Örebro inför den förra säsongen efter att spenderat de sju tidigare åren utomlands där han varvade spel i NHL, AHL och KHL.
– Vi tycker att Tom har blivit bättre och bättre under sin tid i klubben och han är en otroligt viktig spelare för oss. Det känns väldigt bra att vi nu säkrar upp en svensk center som håller en hög nivå. Vi kommer nu att kunna använda oss av Toms kvalitéer under hans bästa år i karriären, säger sportchef Niklas Johansson i pressmeddelandet.

FRAMGÅNGSRIK KEDJA

Tom Wandell har under säsongen varit tredje länk i den framgångsrika kedjan med Sakari Manninen och Jere Salinnen.
— Det känns otroligt bra för både min egen del och för familjens del att stanna i Örebro under ytterligare tre år. Jag gillar verkligen att spela i den här arenan och framför vår hemmapublik. Tillsammans ska vi jobba för att ta nästa steg, ta oss till slutspel och tillslut vinna SM-guld, säger Tom Wandell.