Fredrik Händemark.Foto: Bildbyrån

Fredrik Händemark har förlängt sitt kontrakt med Malmö Redhawks. Det nya kontraktet gäller ett år.
–  Det ska bli riktigt roligt att få fortsätta vara en del av det här laget och den resa som vi startat här i Malmö, säger.han.

I snart två månader har han varit vikarierande lagkapten i Malmö. Och nu har han valt att förlänga kontraktet ytterligare än säsong. Centern som hittills under säsongen gjort 15 poäng på 34 matcher var nöjd med sitt nya kontrakt.
– Jag är väldigt glad över att förlänga mitt kontrakt med klubben. Det ska bli riktigt roligt att få fortsätta vara en del av det här laget och den resa som vi startat här i Malmö. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen och vara ett vinnande lag över tid, säger Fredrik Händemark till klubbens sajt.

Nöjd Sylvegård

Även sportchefen Patrik Sylvegård gladdes.
–Fredrik är en toppspelare i vårt lag och i SHL. Han har tagit stora kliv sedan han kom till oss och jag tror att han kan bli ännu bättre. Han har dessutom gjort ett jättebra jobb som lagkapten den senaste tiden och är en spelare som vi vill bygga laget runt. En väldigt viktig spelare för oss att få behålla, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.