• Publicerat 13 januari, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
TRE HETA MÖTEN. Se Connor McDavid möta Henrik Lundqvist, Filip Forsberg och Oliver Ekman Larsson i Edmonton.Foto: Bildbyrån & Getty Images

Fira in 2018 med att sajna upp dig för årets coolaste NHL-resa. Mellan 27 februari och 6 mars tar hockeysverige.se och eliteprospects.com med sig en grupp resenärer till Edmonton för tre stekheta matcher i bästa hockeymiljö i vad som på många sätt kan kallas en unik upplevelse.

I samarbete med våra partners Oilers Nation och Explore Edmonton erbjuder vi nu en hockeyresa där du får en unik möjlighet att ta del av fankulturen runt en av NHL:s mest framgångsrika klubbar genom tiderna.

Under sju dagar i Edmonton får vi absolut bästa behandling av våra värdar Oilers Nation. Vi bor på häftiga Crash Hotel i downtown Edmonton, bara ett stenkast ifrån den nybyggda och mycket pampiga arenan Rogers Place.

Under veckan i Edmonton ser vi superstjärnan Connor McDavid och hans svenska lagkamrater Oscar Klefbom och Adam Larsson i hela tre kanonmatcher.

Vi inleder vistelsen med Oilers möte med topplaget Nashville Predators, med Filip Forsberg och Viktor Arvidsson i spetsen. Därefter ser vi New York Rangers med Henrik Lundqvist i kassen och avslutar det hela med matchen mot Arizona Coyotes, där vi förutom Oliver Ekman Larsson också få se en av ligans mest spännande rookies, Clayton Keller.

Resan arrangeras av Explore Edmonton och Oilers Nation i samarbete med EliteProspects och hockeysverige.se. Svensk reseledare är Hockeysveriges chefredaktör Uffe Bodin, och vi kommer bli mycket väl mottagna med både middagar och aktiviteter på plats i Edmonton. Våra värdar ser fram emot att ta emot en stor grupp svenska hockeyfans!

Detta är resan för dig som älskar hockey och vill resa till vad som kan vara den mest hockeytokiga staden i hela Nordamerika och uppleva den lokala fankulturen på nära håll. Priset för resan är 2695 kanadensiska dollar (2695 CAD motsvarar cirka 17.500 svenska kronor) för del i dubbelrum, och 2995 CAD (ca 19.600 kronor) om du föredrar att bo ensam.

BOKA DIN RESA I DAG – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FORMULÄRET!

I priset ingår:

* Flyg till Edmonton med KLM från Arlanda via Amsterdam

* Boende: sju nätter på Crash Hotel i downton Edmonton. (www.crashhotel.com)<

* Matchbiljetter till Oilers matcher mot Nashville, New York Rangers och Arizona. I den sista matchen mot Arizona är vi gäster till Explore Edmonton i deras exklusiva Sky Lounge (http://www.rogersplace.com/premium-rentals/)

* Två betalda middagar på några av stadens mest populära restauranger.

* Transfer till hotellet och flygplatsen vid ankomst respektive avresa.

Varje matchdag kommer Oilers Nation bjuda in oss till uppladdning på deras alldeles egna supporterbar, The Pint (http://downtown.thepint.ca). Här har du möjlighet att njuta av god mat och dryck och snacka hockey med hundratals Oilers-fans. En utmärkt möjlighet att träffa nya hockeyvänner från både Sverige och Kanada!

Antalet platser på denna resa är begränsat. Resan bokas via arrangörerna Oilers Nation och Explore Edmonton på länken nedan. Hockeysverige/Eliteprospects följer med på hela resan och hjälper er få ut mest möjligt av upplevelsen.

Har du frågor om resan? Tveka inte att kontakta oss på redaktionen@hockeysverige.se

* Vid kassan, lämna en kommentar och ge oss ditt juridiska namn som visas på ditt pass, såväl som ditt födelsedatum och kön.*

BOKA DIN RESA I DAG – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FORMULÄRET!