• Publicerat 15 januari, 2018
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
Viktor Arvidsson och Filip Forsberg.Foto: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Nashville Predators fick dels goda men eventuellt också dåliga nyheter under måndagen. Den dåliga var att Viktor Arvidsson fick hjälpas av isen från lagets träning, det rapporterar tennessean.com.

Arvidsson lämnade träningen och linkade ut till omklädningsrummet och skulle det vilja sig riktigt illa kan det göra att han gör Filip Forsberg sällskap på lagets skadelista. Arvidsson har den här säsongen levererat 13 mål och 27 poäng för Predators.

Enligt sajten dailyfaceoff.com kunde Arvidsson inte lägga någon vikt på sitt ena ben. Arvidsson rapporteras ha fått hjälp av isen och det sätter ett frågetecken bakom 24-åringens närvaro i morgondagens match mot Vegas Golden Knights. En uppdatering om Arvidssons läge lär komma innan matchen mot Vegas.

Den goda nyhet är att Filip Forsberg fortsatte åka skridskor i sin rehabilitering för att komma tillbaka från sin skada.