• Publicerat 15 januari, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Speltips Hockey Speltips Hockey

Tack vare Martin Luther King Jr Day är det röd dag i USA, och då spelas det ett par eftermiddagsmatcher på andra sidan Atlanten. Det vill säga rimlig tid även för oss i Sverige. Vi kikar på matchen i Denver mellan Colorado och Anaheim och ger er ett litet speltips. 

Matchinfo:
Colorado – Anaheim
Ishockey NHL
2018-01-15 21:00
Odds från Betsson:
1. 2.65 X. 3.95 2. 2.35

Skador och frånvaro, Colorado
Colorado saknar fortfarande keepern Varlamov men Bernier har ju varit strålande på slutet. Offensive backen Barrie saknas också fortsatt, liksom Andrighetto och ett par till, men med tanke på framfarten är det inte mycket att orda om.

Skador och frånvaro, Anaheim
Förutom långtidaren Eaves saknar Anaheim bara avstängde Cogliano. Anaheim hade ju länge ett riktigt skadekaos men det har verkligen gått åt rätt håll.

Formkurva och läget i laget, Colorado
Efter halva säsongen har Colorado nu 49 poäng – ifjol stannade man på 48… En otrolig förbättring alltså. Gick tungt i början av december och tappade mycket men har nu jobbat sig till bra streckkontakt igen. Har sex raka segrar och senast var man tillbaka efter vilovecka och vann i Dallas med 4-1, riktigt starkt. MacKinnon avgjorde och är stekhet, med i toppen av hela poängligan nu, och Berniers spel i målet har ju också verkligen glatt. Manglade Minnesota med 7-2 i förra hemmamatchen och visst är det frid och fröjd hos Colorado just nu, även om vi fortfarande har ytterst svårt att se detta spelarmaterial dra längst i en streckstrid till slut.

Formkurva och läget i laget, Anaheim
Anaheim har vi pratat gott om länge och det har ju varit lätt att tro på en stark period i och med det klart förbättrade skadeläget. Riktigt bra status i truppen nu och laget har gått starkt ganska länge. Är fortfarande på fel sida strecket i den tuffa konkurrensen men vi har väldigt svårt att se Ducks hängas av, är absolut ett slutspelslag i våra ögon. Var också tillbaka efter uppehåll senast och derbyslog Los Angeles med 4-2 på bortais, starkt förstås.

Speltips Colorado-Anaheim
Vi ger definitivt Anaheim bäst chans att på sikt fortsätta att gå bra och i en sluttabell SKA man definitivt vara före Colorado. Ett knappt favoritskap för Anaheim här är inga större konstigheter – men nja, spel till 2,35 är ändå inte särskilt hett. Colorados rätt ruggiga framfart just nu går såklart inte att nonchalera… Tvåan tippas till liten peng, men vi ser främst på över/under-spelet där vi tror på en målrik match. Över 5,5 mål inklusive övertid och straffar får du för 1,97 gånger pengarna hos Betsson.

För alla Betssons hockey odds, gå till Betsson.com!