• Publicerat 25 januari, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: Getty Images

NHL-timmen siktar in sig på den märkliga situationen med Brandon Dubinsky i Columbus Blue Jackets. Efter avslöjandet om att veteranen skickats hem från bortaturnén i Las Vegas diskuterar Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist hans framtid och vad det kan vara som ligger bakom spekulationerna.

NHL-timmens 194:e avsnitt är här. Där ramlar podcasttrion in på det som utspelat sig i Columbus Blue Jackets organisation senaste dagarna. Inte minst då situationen med Brandon Dubinsky, som skickades hem från Las Vegas inför lagets bortamöte med laget härom natten. Avslöjandet från The Athletics skribent Aaron Portzline har skapat en hel del spekulationer kring den ärrande centern och hans framtid – både i Columbus och som hockeyspelare.

Och angående Columbus tittar man även närmare på backen Jack Johnson och hans trejdkrav. Är det kanske hans mörka förflutna som ligger till grund för beslutet att han behöver komma bort?

Dessutom:
* Brad Marchand stängs av fem matcher för den fula armbågen på Marcus Johansson. Var NHL för snälla i sin bedömning av påhoppet?
* Hur ska San José Sharks klara sig utan pånyttfödde Joe Thornton efter hans senaste knäskada?
* Varför gör inte Jakob Silfverberg fler mål?
* Har Henrik Zetterberg varit tillräckligt bra under sin NHL-karriär för att förtjäna att få sin tröja hissad av Detroit Red Wings?
* Vilka är egentligen NHL:s största dark horses till att vinna Stanley Cup?
* Och vilken är egentligen den bästa hockeyfilmen genom tiderna?

Detta och mycket, mycket mer i ett långt avsnitt av NHL-timmen!

 

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram