Stefan Warg. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Malmö fortsätter bygga vidare inför de kommande åren. 
I går förlängde man med Anton Mylläri. Idag förlänger man med Stefan Warg. 
– Jag är väldigt glad och det hoppas jag att klubben också är, säger backen till klubbens hemsida.

Stefan Warg anslöt till Malmö Redhawks inför säsongen 2014/15 och hjälpte klubben upp till SHL. Sedan dess har han varit en av Malmö tryggaste punkter i defensiven.

Nu skriver klubben på sin hemsida att Warg förlänger sitt kontrakt med två år till.
– En stabil back med sina största styrkor i det defensiva spelet som vi är väldigt glada över att få ha kvar i två säsonger till. Han har utvecklats varje år han varit hos oss och vi ser ytterligare potential i honom, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

HOPPAS KUNNA VINNA SM-GULD

Backen, som är 191 centimeter lång, har den här säsongen även utvecklat sitt offensiva spel. Han har lyckats göra två mål och totalt tolv poäng hittills. Nu vill han kunna uppnå ännu finare meriter i klubben.
– Jag är väldigt glad och det hoppas jag att klubben också är. Jag ville verkligen vara kvar här och jag hoppas kunna vinna SM-guld med Malmö Redhawks. Jag trivs verkligen med allt både i klubben och i staden, säger han.