• Publicerat 9 februari, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Nu ska Rangers börja sälja av gamla trotjänare och satsa på en föryngringsprocess av truppen – det står klart efter lagledningens brutalt ärliga uttalande igår. I nya avsnittet av NHL-timmen går Uffe Bodin och Linus Hugosson igenom hur de tror att utförsäljningen kommer att gå till.
– Trejdar de bort Ryan McDonagh, kommer de tillbringa fem år med att leta efter en ny Ryan McDonagh, som någon sa, säger Bodin.

Rangers stundande utförsäljning tar upp merparten av innehållet i nya avsnittet av NHL-timmen. Vad kan Rangers få i utbyte för Rick Nash? Är inte Michael Grabner den Rangersforward som rivaliserande general managers egentligen borde jaga? Gör Henrik Lundqvist rätt som stannar? Och hur konstigt blir det att se Mats Zuccarello i en annan tröja?

Dessutom i NHL-timmens 196:e avsnitt:

>> Peter Sibner dyker upp och snackar om NHL:s problem med målvakts-interference, som varit en het potatis den senaste tiden. Sibner menar att det finns tendenser till att målvakter söker interferencesituationer, vilket är en illavarslande utveckling.

>> Intervju med Magnus Pääjärvi om flytten till Ottawa.

>> Hur allvarligt ska vi tolka PK Subbans flört med Torontopubliken?

>> Varför har Carolina dumpat Marcus Krüger via waiver?

Det och mycket mer i veckans NHL-timmen.

Medverkande:

Linus Hugosson
Uffe Bodin
Peter Sibner

Kontakt:

Maila NHL-timmen
NHL-timmens hemsida
NHL-timmen på Facebook
NHL-timmen på Twitter
NHL-timmen på Instagram