Felix Sandström.Foto: Bildbyrån/Simon Hastegård

Efter en tids rykten tyder nu allt mer på att målvakten Felix Sandström är klar för HV71. Dels bekräftades det i C Mores tv-studio under gårdagen. Idag ska han dessutom setts äta frukost i Jönköping.

Det var Jönköpings-Posten som var först med uppgifterna om att målvakten Felix Sandström skulle vara klar för HV71. Igår berättade Lasse Granqvist i C Mores studio att målvakten nu ska vara helt klar och bekräftad. Något Hockeybladet var först att skriva om.

Idag kommer även Hockeypuls med uppgifter om att Felix Sandström ska vara klar för HV71 och han ska dessutom ha setts i Jönköping under söndagen.

HV71 har målvakten Linus Söderström på skadelistan. Han befinner sig just nu i USA för rehabilitering hos New York Islanders efter en skada som han tvingats operera. Spekulationerna har varit många den senaste tiden huruvida Söderström ska komma tillbaka till HV eller stanna i Islanders som han har kontrakt med.

Felix Sandström är för tillfället utlånad från Brynäs till Oskarshamn och har vaktat kassen under sju matcher i Hockeyallsvenskan för laget. Han fanns dock inte med i uppställningen i Oskarshamns match mot Almtuna.