Blytungt för Jonathan Toews och hans lagkamrater nu.Foto: All Over Press

NHL:s jumbo Arizona Coyotes hade lekstuga mot mästarna från 2015. 
I natt krossade de Chicago Blackhawks med 6-1 och nu har den förra mästarklubben förlorat sex raka matcher. En svit som är den värsta på sex år. 

Anthony Duclair var tillbaka i Gila River Arena i Arizona i natt. Det var hans första match sedan han trejdats till Chicago Blackhawks. Och han fick se sina lagkamrater ha fullkomlig lekstuga.

Max Domi prickade in 1-0 efter 1.32 in i matchen, och sedan utökade Clayton Keller ledningen till 2-0. Alex DeBrincat svarade dock upp med att reducera till 2-1 tidigt i den andra perioden. Det var rookiens 20:e mål för säsongen.

FÖRLORADE NIO RAKA 2012

Men sedan fortsatte raset för Stanley Cup-mästarna från 2015. Alex Goligoski och Tobias Rieder gjorde varsina mål och ställningen var 4-1 efter två spelade. Efter mål av Nick Cousins och Christian Dvorak var Chicago Blackhawks sjätte raka förlust bärgad.

Den här förlusten innebär att Blackhawks ligger fast i bottenträsket i den så tuffa Central Division. Och förlustsviten är den värsta sedan 2012, då laget förlorade nio raka matcher.

Arizona Coyotes – Chicago Blackhawks 6-1 (2-0, 2-1, 2-0)
Arizona: Max Domi (4), Clayton Keller (16), Alex Goligoski (7), Tobias Rieder (7), Nick Cousins (10), Christian Dvorak (9)
Chicago: Alex DeBrincat (20)